Samen realizeren wij jouw online Succes Website Vindbaarheid

Hi! đŸ‘‹ Ik ben Alex, Webdesigner uit Hillegom.

Of het nu gaat om een herontwerp, of een compleet nieuwe website. Ik help startende ondernemers Ă©n bestaande merken met hun online aanwezigheid.

mijn diensten

Website / Webshop

Een website of webshop of maat. Het is daarom belangrijk dat deze naadloos aansluit bij jouw kernwaardes en gebruikers. Ik zorg voor een fris ontwerp, die daarnaast goed werkt op je smartphone. Allemaal in WordPress.

Website optimalisatie

Ook een slecht geoptimalizeerde website presteert niet. Immers een website die traag is of niet goed op smartphones werkt wekt frustratie op bij de gebruiker.

Online Communicatie

Hoe goed je website ook is; het levert geen conversie op wanneer er geen bezoekers op je website komen. Daarom ga ik ervoor zorgen dat jouw online communicatie klopt. Denk hierbij aan Google optimalisatie en je online social kanalen.

het belang van een website

Eigenlijk is je website jouw digitale visitekaartje. Daarop staat al jouw informatie wat jouw bedrijf zo uniek maakt, waarom de bezoeker voor jou moet kiezen en meer. Dan wil je natuurlijk dat de bezoeker geĂ¯nteresseerd raakt!

Vaak zijn websites niet meer anno 2022. De website is niet snel, werkt niet goed op een mobiele telefoon of past niet bij jou als ondernemer. Je kunt wel een prachtige website hebben, maar uiteindelijk gaat het erom dat de website bij jou en de gebruiker past. Ik help je graag verder.

Hoe ik je verder ga helpen

Ik heb altijd een passie gehad voor het helpen van beginnende dan wel ervaren ondernemers. Het begint allemaal bij een kennismakingsgesprek. Wat zijn je doelen? Waar loop je tegenaan? Samen zullen we dit concreet maken. Snel en persoonlijk contact is daarom voor mij erg belangrijk. Ik denk met je mee, en met mijn ervaring gaan we voor succes!

Klant ervaringen

Samenwerken?

Ontdek wat ik voor je kan betekenen. Dat begint met een kop koffie en een goed gesprek.